Şanlıurfa'da yüzlerce şubesi var! Zincir market banka kuruyor

Şanlıurfa’da da yüzlerce noktada hizmet veren BİM, dijital katılım bankası kurma hedefiyle dikkatleri üzerine çekti. Perakende devinin, Sermaye Piyasası Kurulu'ndan aldığı kritik karar merak konusu oldu.

Şanlıurfa'da yüzlerce şubesi var! Zincir market banka kuruyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BİM, dijital katılım bankası kurma kararı aldığını duyurdu ve bu konuda Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) resmi bildirimde bulundu. Şanlıurfa’da da geniş bir müşteri kitlesine sahip olan BİM'in bu yeni girişimi, hem yerel hem de ulusal alanda büyük merak uyandırdı.

22 Temmuz’da alınan bu stratejik kararla birlikte ünlü market zinciri, bankacılık sektörüne adım atarak müşterilerine finansal çözümler sunmayı planlıyor. BİM'in yaptığı açıklamada, Sermaye Piyasası Kurulu'ndan (SPK), bu bankacılık girişiminin "Önemli Nitelikte İşlem" olarak değerlendirilip değerlendirilmeyeceği yönünde görüş talep ettiği belirtildi. Bu sürecin, şirketin bankacılık planlarını hızlandırdığına dair işaretler olarak yorumlanıyor.

BİM’in bu hamlesi, daha önce telekomünikasyon alanındaki girişimlerine benzer bir atılım olarak görülüyor. Şirketin açıklamasına göre, SPK’nın geri bildirimi doğrultusunda işlem akışı şekillenecek. Kurulun “Önemli Nitelikte İşlem” olmadığına yönelik verdiği geri dönüşle birlikte BİM’in dijital katılım bankası projesi üzerine çalışmalar devam ediyor.

Şanlıurfa'da yüzlerce şubesi var! Zincir market banka kuruyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.